Kişisel verileriniz KVKK kapsamında mevzuata uygun olarak toplanıp işlenmektedir. Daha fazla bilgi almak için Aydınlatma Metni’ni inceleyebilirsiniz.

TAMAM
Kategoriler

İade Şartları

Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik'in Cayma Hakkı başlıklı  7. maddesi 4.fıkrası c bendine göre ;

Tüketicinin istekleri veya açıkca onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz. Ayrıca tüketicinin, niteliği itibariyle geri gönderilmeye elverişli olmayan ve çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan malların teslimine ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı yoktur.

Web sitemizden satın alıp kendinize veya bir başkasına göndermiş olduğunuz ürün/ürünlerin zarar gördüğünü.benzemediğini düşünüyorsanız ürünün teslimatı sırasında teslimat görevlisinin yanında kontrol etmek kaydıyla,eğer bozulmuş ve zarar görmüşse teslimat ekibimize tutanak tutturarak iade edebilirsiniz. Ürünü teslim aldıktan sonra teslimat ekibimizin görevini tam olarak yerine getirdiğini ürün/ürünleri sağlam ve eksiksiz olarak getirip teslim etiğinini kabul etmiş olursunuz.

Sitemizde bulunan pastalar kişi ve kişilere özel hazırlandığından dolayı özel pastalar olup sipariş verdiğiniz ürün/ürünlerden vazgeçmeniz durumunda normal ürünlerde siparişin teslim edileceği günün bir gün öncesi sabah saat 10.00 'a ; şeker hamuru ile kaplanmış veya figürlü,resimli,oyuncaklı ürünlerde ise 2 gün öncesi sabah saat 10.00 ' e kadar bildirdiğiniz taktirde siparişiniz iptal edilir. Ayrıca yukarıdaki saatlere uyulmak kaydıyla istenildiği taktirde sipariş ileri bir tarihe alınabilir,iptal edilen siparişler kredi kartı veya havale ile yapılmışlarsa 7 gün içinde iadeleri yapılır . Saygı ile bilgilerinize arz ederiz.